JE WILT EEN MOOIE, UNIEKE WEBDESIGN LATEN MAKEN DIE NIET ALLEEN GELD KOST, MAAR JUIST GELD EN KLANTEN OPLEVERT. Website laten maken die jou geld oplevert?

Waarom kiezen voor een website bij Localclicks?

Bekijk hieronder onze cases om te zien welke websites we eerder hebben gebouwd. Hier zie je slechts enkele websites die je voorgingen.

Klaar voor een sparringssessie om jouw bedrijf te laten groeien?

We zijn benieuwd naar jouw groeidoelstellingen. Maak de eerste stap naar online succes en vul hieronder jouw gegevens in om in contact te komen met een van onze online marketeers.

 

Je wilt een mooie, unieke website laten maken die niet alleen geld kost, maar juist leads oplevert

 We maken websites in verschillende cms systemen. Ook maken we maatwerk websites waardoor ze veilig, snel en schaalbaar zijn. Een van de belangrijkste pijlers die wij hanteren bij de design & ontwikkeling van de website is conversie. Uiteindelijk heb je een website omdat je leads en bestellingen wilt.

Website die omzet oplevert

Je wilt een website laten maken, waar wat is een goed webdesign precies? Allereerst het een goede website een specifiek doel. Dit doel bepaalt ook hoe de indeling van een website eruit komt te zien. Ook moet een goede website een functioneel en responsive webdesign hebben. Dit betekent dat de inhoud ondersteunt wordt door het design en de inhoud dus opvalt en gebruiksvriendelijk is.

Gebruiks- en zoekmachinevriendelijk

Wij zorgen ervoor dat je website voldoet aan de laatste trends en een goede indruk achterlaat bij jouw bezoekers. LocalClicks is continu bezig met ontwikkelingen waardoor we op de hoogte zijn van van de nieuwste technieken en methodieken.

 

Meteen een website laten maken? Neem contact op voor jouw webdesign

Een professionele website laten maken? Wij maken gratis een persoonlijk website voorstel voor jou. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Je wilt immers niet achteraf voor vervelende verrassingen komen te staan. Wij zorgen niet alleen voor een professioneel webdesign en alle techniek. LocalClicks regelt alles voor je van a tot z: domeinnaam, hosting, vullen van je website en nog veel meer. Klinkt goed toch? Zet ons nu in om jouw website te maken.

Onze cases Enkele voorbeelden van afgeronde websites

Puuur interieurs

Website Puuur Interiors Bij Puuur interiors hebben we een prachtige maatwerk website afgeleverd. Meubels in  perfecte vorm overbrengen. Daarbij hielden we rekening met kleuren combinaties.

Lees verder »

Ortam BBQ

Prachtige maatwerk website afgeleverd voor Ortam bbq. Clean, informatief maar vooral betrouwbaar: dat waren de uitgangspunten waarmee we aan de slag zijn gegaan. De diverse

Lees verder »

Vivense

Met het doel een moderne en overzichtelijke webshop te creëren ontwierpen wij deze stijlvolle website voor vivense. De duidelijke zijnavigatie met verschillende categorieën leidt de

Lees verder »

Website die vertrouwen uitstraalt

Binnen een paar seconden moet de bezoeker een goede indruk krijgen van jouw bedrijf of organisatie. Kies je voor een goede website laten maken, dan is het belangrijk dat deze ook vertrouwen uitstraalt. Dit kan door online reviews te plaatsen, de persoon achter het bedrijf te laten zien en een autoriteit binnen je vakgebied te zijn.

Veiligheid en privacy

Een goede website is beveiligt en beschikt over een SSL-certificaat. Dit zorgt voor een versleuteling van de verbinding tussen jouw website en het apparaat van de bezoeker, waardoor niemand mee kan lezen. Een website moet veilig zijn. Voor u en voor de bezoeker. We helpen u met de verplichte cookiemelding, certificaten, controles en updates.

Professionele Website makkelijk zelf te beheren

Hoe makkelijk is het als je elk gewenst moment zelf je website kan beheren? Je kunt zelf bijvoorbeeld producten en of diensten toevoegen,  maar ook aanbiedingen plaatsen of foto’s wijzigen.

Statistieken bijhouden

Wij koppelen Google analytics, zodat we het traffic kunnen traceren en precies weten waar en wanneer potentiële klanten op je website komen. De websites die wij maken zijn zoekmachine vriendelijke websites en goed te bekijken op alle apparaten.

Snelle en persoonlijke support

Websites die we maken zijn makkelijk en eenvoudig aan te passen. Bij technische vragen of dingen waar je zelf even niet uitkomt staan onze website specialisten je graag te woord.

Met een goede website support afdeling overtreffen we al je verwachtingen door snel en accuraat te handelen. Wij zorgen voor de juiste ondersteuning en een goede samenwerking.

 

Onze werkwijze bestaat uit vier opeenvolgende stappen die wij samen met je zetten en uiteindelijk resulteren in het beste online marketing resultaat. Benieuwd hoe wij webdesign voor je aanpakken?

01

Planning Webdesign

02

Visualisatie Webdesign

03

Realisatie Webdesign

04

Oplevering Webdesign

Onze werkwijze bestaat uit vier opeenvolgende stappen die wij samen met u zetten. En uiteindelijk resulteren in het beste webdesign resultaat. Slechts enkele voorbeelden afgeronde websites

Kies de beste webdesign voor je website en of webshop Bekijk de Webdesign pakketten hieronder

Website

BASIS
 • SEO geoptimaliseerde teksten
 • Design op maat
 • Goed leesbaar op alle apparaten
 • Service tijdens én na de bouw
 • Gebruiksvriendelijk content management systeem
 • Veilige website voor jou en je bezoekers
 • Aantal pagina’s: 5 pagina's

Website

PLUS
 • SEO geoptimaliseerde teksten
 • Design op maat
 • Goed leesbaar op alle apparaten
 • Service tijdens én na de bouw
 • Gebruiksvriendelijk content management systeem
 • Veilige website voor jou en je bezoekers
 • Aantal pagina’s: 7 pagina's
Meest gekozen

Website

PREMIUM
 • SEO geoptimaliseerde teksten
 • Design op maat
 • Goed leesbaar op alle apparaten
 • Service tijdens én na de bouw
 • Gebruiksvriendelijk content management systeem
 • Veilige website voor jou en je bezoekers
 • Aantal pagina’s: maatwerk
 • Ontwerp/Huisstijl: Ja

Benieuwd hoe wij een opdracht voor je aanpakken?

Onze werkwijze bestaat uit zes opeenvolgende stappen die wij samen met jou zetten. En uiteindelijk resulteren in het beste website resultaat.

Wij helpen je graag met jouw nieuwe website

Wij maken gratis en persoonlijk websitevoorstel voor je. Het is belangrijk dat je geen verrassingen achteraf krijgt. Wij zorgen niet alleen voor een professioneel webdesign en alle techniek. LocalClicks regelt alles voor je van a tot z: domeinnaam, hosting, vullen van je website en nog veel meer. Goed gevoel?

Jij hebt een visie. Wij hebben een team om het voor elkaar te krijgen.