Direct topposities in Google en meer traffic Relevante bezoekers en meer traffic door zoekmachine optimalisatie?

Effectief hoger in Google door Seo (search engine optimization)

Kies je voor zoekmachine optimalisatie door de SEO (search engine optimization) specialisten van LocalClicks, dan kun je bij ons op diverse voordelen rekenen. De volgende punten zijn je bij ons gegarandeerd voor relevantere bezoekers op je website.

Klaar voor een sparringssessie om jouw bedrijf te laten groeien?

Sta je op dit moment op de derde, vierde of vijfde pagina van de Google-zoekresultaten? Heb je nauwelijks bezoekers op je website? Heb je een product of dienst waarmee je direct resultaat wilt boeken, maar heb je geen idee hoe je moet gaan adverteren? met Google SEO richten we ons samen op de juiste keywords en doelgroepen. Wij zorgen ervoor dat je direct in Google organische meer traffic naar je website genereert. Vul hieronder je gegevens in voor een adviesgesprek.

 

Meer traffic naar uw website met zoekmachine optimalisatie (Seo)

Zoekmachine optimalisatie (search engine optimization) bestaat uit het verbeteren en promoten van je website met als doel meer bezoekers te genereren uit zoekmachines. Je website moet de meest relevante website zijn voor degene die in de zoekmachine zoekt. Dit doen we door je website waardevoller te maken dan andere websites. De zoekmachine beloont je door je website vervolgens als meest relevante te selecteren. Wij zorgen voor de juiste content waarbij je website in Google hogerop komt en dus meer verkeer naar je website en meer leads

Schermafbeelding 2022-09-03 om 09.07.02

Wat is Seo (search engine optimization) ?

Wat is zoekmachine optimalisatie eigenlijk? Website optimalisatie wordt toegepast om ervoor te zorgen dat een website hoger rankt in de niet betaalde (organische) Google zoekresultaten. Hierbij analyseren onze SEO specialisten jouw bedrijfsmodel en maken ze gebruik van een effectieve lijst met zoekwoorden. Deze trekken potentiële klanten en leads aan, maar kunnen ook verkopen genereren.

Door de juiste vorm van website zoekmachine optimalisatie toe te passen, krijgt je website een hogere kwaliteitsscore in het Google algoritme. Hierdoor stijgt de positie van jouw website op belangrijke zoekthema’s, waardoor meer mensen jouw website bezoeken.

Meteen in organische resultaten van Google hogerop staan waardoor je meer relevantere leads binnen haalt?

Onze specialisten gebruiken slimme tools en technieken om ervoor te zorgen dat het meest optimale resultaat wordt behaald. Door de kennis en ervaring uit honderden andere projecten, kunnen wij zeer goed analyseren en adviseren op welk gebied er nog winst te behalen valt. Benieuwd of er op uw website nog winst te behalen valt? Wij geven u graag vrijblijvend advies en ontdek zo, wat er nodig is om uw website beter te laten presteren in de zoekmachines.

Zoekmachine optimalisatie SEO (search engine optimization) Enkele klanten die je voor zijn gegaan

Waarom Seo (search engine optimization) ?

Wij beschikken over de kennis om jouw investeringen in Seo (search engine optimization) terug te verdienen en het meervoudige eruit te halen. Dit zijn de onder andere de mogelijkheden met zoekmachine optimalisatie:

Daag ons uit!

Beter vindbaar zijn in organische resultaten van Google? Zoekmachine optimalisatie is hier de juiste tool voor. Met behulp van Zoekmachine optimalisatie kun je concurrenten voor zijn.

Optimaliseren doen wij op verschillende manieren

Onze specialisten zorgen voor juiste content met de juiste strategie

Relevante content is van groot belang wanneer je gevonden wilt worden op het internet. Dit kan in de vorm van blogs, maar ook in de vorm van SEO geoptimaliseerde landingspagina’s en website teksten.

Juiste content is niet zomaar content plaatsen, maar de juiste zoekwoorden en juiste opbouw van zinnen verwerken in de website. Overigens is het van belang dat je website goed gevuld is met juiste en relevante content. Wij screenen en daar waar nodig is vullen we je website zo optimaal mogelijk met de juiste informatie.

Wij zorgen voor kwalitatieve links naar je website

Linkbuilding

Met kwalitatieve links zorgen we voor heel veel voordelen. Zo zorgen we via deze backlinks natuurlijk extra bezoekers naar je site. Het belangrijkste voordeel is echter dat je website hoger zal gaan scoren in zoekmachines.

Wij zijn goed in Linkbuilding omdat we 150+ websites gebruiken die allemaal een voor een enorme bezoekers aantallen hebben en heel goed scoren. Websites waar wij met linken zijn naast hoog scorend ook nog eens kwalitatief in rating. Tevens komen er steeds meer websites bij die wij gebruiken. Ook is het van belang dat deze links continu gewaarborgd zijn en backlinken.

Succesverhalen SEO (search engine optimization) ''Wat klanten over ons zeggen''

Caleido kidzz

''LocalClicks is een professionele onderneming met heel veel aandacht naar zijn klanten toe. Uitstekende service! Onze Seo campagnes worden prima verzorgd door deze specialisten''

King Laminaat

'' Wij besteden onze Seo campagnes uit aan LocalClicks. Echte professionals met veel kennis en ervaring. Wij zijn erg tevreden over de resultaten''

Restaurant Bella Bella

'' Elke maand krijgen wij de statistieken te zien van onze campagnes. Er wordt goed nagedacht en geadviseerd hoe de strategieën worden toegepast''

Onze werkwijze bestaat uit vier opeenvolgende stappen die wij samen met je zetten en uiteindelijk resulteren in het beste online marketing resultaat. Benieuwd hoe wij webdesign voor je aanpakken?

01

Planning Webdesign

02

Visualisatie Webdesign

03

Realisatie Webdesign

04

Oplevering Webdesign

Onze werkwijze bestaat uit vier opeenvolgende stappen die wij samen met u zetten. En uiteindelijk resulteren in het beste webdesign resultaat. Slechts enkele voorbeelden afgeronde websites

Rijbewijskeuringsarts

Onze Google ads campagne worden uitgevoerd door de professionals van LocalClicks. Wij hebben vele aanvragen via onze website. De statistieken en de conversiemetingen worden elke

Lees verder »

Almina Baklava

Restaurant almina wilde de baklava’s als eerste in Nederland via webshop verkopen. De Google campagnes zijn we gestart in 2016. Tot op heden wordt deze

Lees verder »

Thuiszorg Waalstad

Bij Thuiszorg waalstad was de intentie om zo goed mogelijk regionaal vindbaarheid op Google. In korte periode hebben we de aanmeldingen laten groeien, kosten per

Lees verder »

Kies de beste webdesign voor je website en of webshop Bekijk de Webdesign pakketten hieronder

Website

BASIS
 • SEO geoptimaliseerde teksten
 • Design op maat
 • Goed leesbaar op alle apparaten
 • Service tijdens én na de bouw
 • Gebruiksvriendelijk content management systeem
 • Veilige website voor jou en je bezoekers
 • Aantal pagina’s: 5 pagina's

Website

PLUS
 • SEO geoptimaliseerde teksten
 • Design op maat
 • Goed leesbaar op alle apparaten
 • Service tijdens én na de bouw
 • Gebruiksvriendelijk content management systeem
 • Veilige website voor jou en je bezoekers
 • Aantal pagina’s: 7 pagina's
Meest gekozen

Website

PREMIUM
 • SEO geoptimaliseerde teksten
 • Design op maat
 • Goed leesbaar op alle apparaten
 • Service tijdens én na de bouw
 • Gebruiksvriendelijk content management systeem
 • Veilige website voor jou en je bezoekers
 • Aantal pagina’s: maatwerk
 • Ontwerp/Huisstijl: Ja

Direct zoekmachine optimalisatie uitbesteden?

Meteen jouw website laten optimaliseren? Onze specialisten maken gebruik van slimme tools en technieken om ervoor te zorgen dat het meest optimale resultaat behaald wordt. Door de kennis en ervaring uit honderden andere projecten, kunnen wij zeer goed analyseren en adviseren op welk gebied in jouw zoekmachine marketing nog winst te behalen valt. Wij voorzien je graag van een vrijblijvend advies. Neem nu contact op voor jouw zoekmachine marketing met 1 van onze specialisten!