TARGETTEN VAN DE JUISTE DOELGROEP OP HET JUISTE MOMENT Google Displaynetwerk

Adverteren via Google Displaynetwerk

Via Google Displaynetwerk adverteren? Naast advertenties via de Google zoekmachine is het ook mogelijk om op een andere manier via het Google netwerk te adverteren: het Google Displaynetwerk. Wij maken advertenties die jouw doelgroepen en potentiële klanten aanspreken. Hierbij maken wij gebruik van retargeting, contexttargeting en sitetartgeting. Dit is de meest effectieve strategie.

Wat zijn display advertenties?

Via Google Displaynetwerk kun je display advertenties maken. Dit is een vorm van betaalde media waarmee Display-advertentieservices zijn een vorm van betaalde media waarmee marketeers merk-, product- of service-advertenties kunnen maken met tekst, afbeeldingen en videos.  Deze advertenties worden vervolgens getoond aan gerichte doelgroepen via netwerken van relevante websites van uitgevers of apps in verschillende bannerformaten. Heb je ooit een advertentie gezien voor een website of product dat je zojuist hebt bekeken? Dat zijn display-advertenties. Display-advertenties kunnen een geweldige manier zijn om jouw merk, product of service in elk deel van jouw verkoopproces voorop te houden bij potentiële klanten.

Slimme targeting

 • Wij zorgen ervoor dat jouw advertenties alleen getoond worden op relevante websites, categorieën en/of doelgroepen door middel van slimme targeting.

  • Op basis van zoektermen.
   Advertenties worden getoond op pagina’s waar zoekwoorden/termen op voorkomen die jouw doelgroep gebruikt bij hun zoekopdrachten.
  • Op basis van gerelateerde onderwerpen.
   Websites die aangesloten zijn aan het Display Netwerk zijn door Google beoordeeld en op basis van onderwerp(en) geplaatst in één of meerdere categorieën. Websites die voldoen aan deze onderwerpen worden meegenomen in de targeting.
  • Op basis van locatie.
   Adverteren in je eigen omgeving of regio? Ook dat kan! Aan de hand van het geografisch targeten kunnen we advertenties zeer gericht instellen op één of meerdere locaties.

Hulp nodig met Google Displaynetwerk?

Hulp met Google Displaynetwerk nodig? Wij helpen je graag verder! Vul ons contactformulier in om met ons in contact te komen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen en gaan graag met je in gesprek over de uitdagingen die je hebt. Vervolgens komen wij met een voorstel op maat. Jouw Google ads uitbesteden aan LocalClicks levert je met onze Google Displaynetwerk kennis veel meer op!