Onze producten zijn op elkaar afgestemd Google Remarketing

Laat jouw Google Remarketing over aan LocalClicks

Jouw Google Remarketing uitbesteden? Remarketing is een online marketingmethode die het mogelijk maakt om goedkoop de verkoop van jouw producten en/of diensten te stimuleren. De bekendste vorm van Google Remarketing is Adwords remarketing. Laat je je ads uitbesteden aan ons marketing bureau in Almere, dan wordt er via cookies gericht geadverteerd op bezoekers die al eerder je website bezocht hebben. Dit met het uiteindelijke doel de conversie op jouw website te verbeteren.

Google Remarketing: effectief adverteren

Google Remarketing is zeer effectief. Dit komt doordat je adverteert richting een bepaalde groep mensen die al geïnteresseerd zijn in jouw product of dienst. Als de potentiële klant afhaakt bij het afrekenen kun je via adverteren op internet laten zien dat je bijvoorbeeld 10% korting geeft op jouw producten. Zo kun je een klant die al een product heeft aangeschaft of nog tot een aankoop over moet gaan ook gerelateerde producten laten zien. De kans is dan groter dat hij of zij tot een bestelling overgaat.

De voordelen van Google Remarketing

Google Remarketing biedt vele voordelen. Zo kun je meer relevant adverteren op internet, wat zorgt voor meer conversies. De volgende voordelen zijn kenmerkend voor Google Remarketing:

  • Het is zeer effectief: De kosten voor online adverteren via remarketing advertenties zijn ongeveer gelijk aan die van normale advertenties. Ze zorgen echter voor veel meer conversie.
  • Groot bereik: Google heeft een enorm groot inhoudsnetwerk als het gaat om adverteren. Dit werkt tot je voordeel, omdat je een enorm aantal mensen kunt bereiken.

Remarketing Methodes

Remarketing is zeer effectief omdat je adverteert richting een bepaalde groep mensen die al geïnteresseerd zijn of interesse hebben in uw product of dienst.

Verschillende manieren die wij toepassen voor remarketing strategieën.

95 %

Projecten

Remarketing

80 %

Projecten

Remarketing lijsten

80 %

Projecten

Dynamische remarketing

95 %

Projecten

Videoremarketing

70 %

Projecten

Remarketing voor apps

Doe de Google Remarketing check

Benieuwd wat Google Remarketing voor jouw bedrijf kan doen? Doe dan onze gratis Google Remarketing check en ontdek direct de mogelijkheden. Liever je ads uitbesteden? Neem dan gerust contact op met onze specialisten, zodat wij kunnen bekijken wat we voor jou kunnen betekenen. Wij zorgen ervoor dat je met Google Remarketing het maximale uit jouw bedrijf haalt!